Shpalljet e reja

 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Dardania Prishtinë, me 07.08.2020

  Leshoj gasonjer me qera per vajza ose Qift Qmimi 150 euro.

  150.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Dardania Prishtinë, me 07.08.2020

  Leshoj banes me qera per vajza,studente ose puntore. Banesa i ploteson kushtet per banim. Qmimi 50e.per person

  50.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Kalabria (Emshir) Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 90m² në afërsi të xhamisë në lagjen Kalabria Banesa është në katin e parë (1) të banimit, hapësira prej 90m² është e organiz...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Kalabria (Emshir) Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 100m² në lagjen Kalabria/Emshir Banesa është në katin e parë (1) të banimit, hapësira prej 100m² është e ndarë në dhomë dite...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 60m² në rrugën Tring Smajli, në afërsi të Hotel Sirius në Qendër Banesa është në katin e nëntë (9) të banimit, hapësira prej...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA garsonierë 40m² në rrugën Tring Smajli, në afërsi të Hotel Sirius në Qendër Garsoniera është në katin e tetë (8) të banimit, hapësi...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lakrishte Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për qira banesë 67m² në objektin Nartel Center në lagjen Lakrishtë Banesa është në katin e tetë (8) të banimit, hapësira prej 67m² është e nd...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Bregu i diellit Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 64m² tek F&A Inxhiniering në afërsi të rrugës B në lagjen Bregu i Diellit Banesa është në katin e pestë (5) të banimit, ...

  320.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA garsonierë 50m² në rrugën Tring Smajli, në afërsi të Hotel Sirius në Qendër Garsoniera është në katin e dhjetë (10) të banimit, hap...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA garsonierë 50m² në rrugën Tring Smajli, në afërsi të Hotel Sirius në Qendër Garsoniera është në katin e dhjetë (10) të banimit, hap...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 100m² në afërsi të Institutit Gjyqësor në rrugën Muharrem Fejza, lagja Mati 1 Banesa është në katin e dytë (2) të banimit, h...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 60m² tek Alko Group në afërsi të rrugës B Banesa është në katin e dytë (2) të banimit, hapësira prej 60m² është e ndarë në d...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Kalabria (Emshir) Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 90m² në lagjen Kalabria - Emshir Banesa është në katin e katërt (4) të banimit, hapësira prej 90m² është e ndarë në dhomë di...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 55m² në Kompleksin Skandinavian në lagjen Mati 1 Banesa është në katin e dytë (2) të banimit, hapësira prej 55m² është e nda...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 86m² në rrugën Vicianum, në afërsi të Meridian, Sach Pizza dhe Five Star Fitness në lagjen Arbëria Banesa është në katin e p...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë për #ZYRE në afërsi të Bulevardit Xhorxh Bush në Qendër Banesa është në katin e parë (1) të banimit, hapësira është e ndarë ...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për qira garsonierë 53m² në rrugën Vicianum, në afërsi të Meridian, Sach Pizza dhe Five Star Fitness në lagjen Arbëria Garsoniera është në ka...

  180.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lagjia e spitalit Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 85m² mbrapa Eulex-it në Lagjen e Spitalit Banesa është në katin e parë (1) të banimit, hapësira prej 85m² është e ndarë në d...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 60m² mbrapa Hotel Sirius në rrugën Tring Smajli në Qendër Banesa është në katin e pestë (5) të banimit, hapësira prej 60m² ë...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 60m² në Kompleksin Eliksir në rrugën Ndue Përlleshi, Mati 1 Banesa është në katin e tetë (8) të banimit, hapësira prej 60m² ...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 60m² në rrugën Tring Smajli, në afërsi të Hotel Sirius në Qendër Banesa është në katin e dhjetë (10) të banimit, hapësira pr...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA Penthouse 120m² në rrugën Tring Smajli, në afërsi të Hotel Sirius në Qendër Banesa është në katin e dhjetë (10) të banimit, hapësir...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Q73 Leshohet me qira banesa afer xhamis se 4 llullave ►Kodi:Q73 ►Renditja: ►Sallon ►Kuzhin ►2 Dhoma gjumi ►Banjo ►Shpajz ►Ballkon me pamje nga lindj...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 65m² në afërsi të rrugës B në lagjen Mati 1 Banesa është në katin e parë (1) të banimit, hapësira prej 65m² është e ndarë në...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Veternik Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 87m² në lagjen Prishtina e Re, tek F&A Inxhiniering Banesa është në katin e dhjetë (10) të banimit, hapësira prej 87.8m²...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA garsonierë 50m² në rrugën Tring Smajli, në afërsi të Hotel Sirius në Qendër Garsoniera është në katin e dhjetë (10) të banimit, hap...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA garsonierë 50m² në rrugën Tring Smajli, në afërsi të Hotel Sirius në Qendër Garsoniera është në katin e dhjetë (10) të banimit, hap...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 90m² në afërsi të Institutit Gjyqësor në rrugën Muharrem Fejza, lagja Mati 1 Banesa është në katin e dytë (2) të banimit, ha...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 07.08.2020

  Ofrohet për #QIRA banesë 72m² në afërsi të rrugës B në lagjen Mati 1 Banesa është në katin e katërt (4) të banimit, hapësira prej 72m² është e ndarë ...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, me 07.08.2020

  Leshohet Banesa me qera ne lagjen Arberia (Dragodan), Rruga:Vicianum. Banesa eshte komplet e mobiluar, supermoderne, mobile te kualitetit te larte. Ha...

  500.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, me 07.08.2020

  Banese me qira ne lagjen Ulpiana, komplet e mobiluar e gatshme per banim. Siperfaqe: 80m2 Çmimi I qirase: 300 € Renditja: *Sallon me kuzhine *2 Dhom...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 07.08.2020

  Leshohet Banesa (57m2) me qera te Rruga C Te Trio Company Kati 1 me lift Banesa eshte e mobiluar dhe ka kete renditje : - Dhome dite me Kuzhine - Dh...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Kalabria (Emshir) Prishtinë, me 07.08.2020

  Banesa 87m2 me qira ne "Kalabri - Emshir" zone te pershtatshme jetese kompleksi "Model Slovenia". Banesa ndodhet ne katin e 4-te me ashensor dhe ka ke...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, me 07.08.2020

  Banese me qira ne lagjen Ulpiana, afer AAK-se. Banesa eshte e mobiluar, shume komode per banim, me lokacion shume te pershtatshem. Kati: 4-te Siperfa...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 07.08.2020

  Leshohet Banesa (70m2) me qera te Rruga B Mbi Five Stars Kati 5 me lift Banesa eshte e mobiluar dhe ka kete renditje : - Dhome dite me Kuzhine - Dho...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, me 07.08.2020

  Leshohet me qira banesa ne Ulpian afer fontanes ►Kodi:U74 ►Renditja: ►Sallon ►Kuzhin ►Dhome gjumi ►Banjo ►Ballkon ►Kati i dyt ►Leshohet per afat nje...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lakrishte Prishtinë, me 07.08.2020

  Leshohet gasonjere me qira ne Lakrishte, te Beni Dona Siperfaqja 45m2 Kati 9 me lift Banesa eshte e mobiluar dhe ka kete renditje -Sallon -Kuzhine...

  180.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, me 07.08.2020

  ▪️afer komunes, me 60m2 kati 4 me lift, me kushte shumë të mira banimi është e mobiluar në tërësi si dhe ka këtë renditje: ▪️ Dhomë e dites me kuzhine...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 07.08.2020

  Leshohet banesa me qira Mbrapa hotel Sirius Siperfaqe 55m2 Kati 2 Banesa eshte e mobiluar dhe ka kete renditje -Sallon me kuzhine -Dhome gjumi -Banj...

  220.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Bregu i diellit Prishtinë, me 07.08.2020

  Leshohet gasonjere me qira te Furra Qerimi 1 Siperfaqja 30m2 Kati 2 Banesa eshte e mobiluar dhe ka kete renditje -Sallon me kuzhine -Banjo ...

  150.00 €