Warning: filectime(): stat failed for /var/sites/w/www.merrmeqira.com/public_html/oc-content//uploads/temp/Ipet-Banesa-me-qira-ne-qender-.jpeg_thumbnail in /var/sites/m/merrmeqira.com/public_html/oc-content/plugins/image_uploader/index.php on line 417

Warning: filectime(): stat failed for /var/sites/w/www.merrmeqira.com/public_html/oc-content//uploads/temp/Ipet-Banesa-me-qira-ne-qender- (1).jpeg_normal in /var/sites/m/merrmeqira.com/public_html/oc-content/plugins/image_uploader/index.php on line 417

Warning: filectime(): stat failed for /var/sites/w/www.merrmeqira.com/public_html/oc-content//uploads/temp/Ipet-Banesa-me-qira-ne-qender-.jpeg_preview in /var/sites/m/merrmeqira.com/public_html/oc-content/plugins/image_uploader/index.php on line 417

Warning: filectime(): stat failed for /var/sites/w/www.merrmeqira.com/public_html/oc-content//uploads/temp/Ipet-Banesa-me-qira-ne-qender- (1).jpeg_thumbnail in /var/sites/m/merrmeqira.com/public_html/oc-content/plugins/image_uploader/index.php on line 417

Warning: filectime(): stat failed for /var/sites/w/www.merrmeqira.com/public_html/oc-content//uploads/temp/Ipet-Banesa-me-qira-ne-qender- (1).jpeg_preview in /var/sites/m/merrmeqira.com/public_html/oc-content/plugins/image_uploader/index.php on line 417

Warning: filectime(): stat failed for /var/sites/w/www.merrmeqira.com/public_html/oc-content//uploads/temp/Ipet-Banesa-me-qira-ne-qender-.jpeg_normal in /var/sites/m/merrmeqira.com/public_html/oc-content/plugins/image_uploader/index.php on line 417

Warning: filectime(): stat failed for /var/sites/w/www.merrmeqira.com/public_html/oc-content//uploads/temp/Ipet-Banesa-me-qira-ne-qender- (1).jpeg in /var/sites/m/merrmeqira.com/public_html/oc-content/plugins/image_uploader/index.php on line 417
Banesë me qira - Banesa me Qira ne Prishtine - Merrmeqira.com

Banesë me qira
Me marrëveshje

  • Adresa: mbi Restaurant GIZI, Bregu i diellit, Prishtinë
Publikuar me 22.07.2019
Është shikuar 165 herë
 

Banesë me qira , te Bregu i Diellit ,
mbi Restaurant GIZI ,
76 m2 , nxemje qendrore
Sallon , kuzhine , dy dhome gjumi , dy banjo , dy terasa dhe nje shpajz .
Shifra 0946-2
Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 600
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Bregu i diellit