Shitet faqja Merrmeqira.com

Shitet portali merrmeqira.com dhe faqja e facebook, si dhe SEO sekreti per të qëndruar në faqen e parë në Google

Kontakt 049 349 976

Lokali në shitje
65000.00 €

  • Adresa: SHITET Lokali në Bregun e Diellit, te Q.Tre, Bregu i diellit, Prishtinë
Publikuar me 12.02.2020
Ndryshuar me 22.02.2020
Është shikuar 233 herë
 

SHITET Lokali në Bregun e Diellit, mbrapa Qendrës Tregtare

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Bregu i diellit