Shitet faqja Merrmeqira.com

Shitet portali merrmeqira.com dhe faqja e facebook, si dhe SEO sekreti per të qëndruar në faqen e parë në Google

Kontakt 049 349 976

Banesë me qira
480.00 €

  • Adresa: Banesë me qira në Emshir-Kalabri,Roof Bi, Kalabria (Emshir), Prishtinë
Publikuar me 12.02.2020
Është shikuar 44 herë
 

Banesë me qira në Emshir-Kalabri, te res. Roof Bistro.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Kalabria (Emshir)