Objekt me qira
Me marrëveshje

  • Adresa: A keni nevojë për kredi urgjente tani?, Kolovica, Prishtinë
Publikuar me 09.03.2018
Është shikuar 107 herë
 

Përshëndetni të gjithë, Emri im është Lebrun Alexis. Unë jetoj në shtetin e bashkuar të Amerikës dhe sot jam i lumtur? dhe i thashë vetes që çdo huadhënës që shpëton familjen time nga gjendja jonë e dobët, do t'i referohem cilitdo personi që kërkon kredi, më ka dhënë lumturi për mua dhe për familjen time, kam nevojë për një hua prej 150,000.00 $ për të të fillojë jetën time nga e gjithë si unë jam një nënë e vetme me 2 fëmijë kam takuar këtë kompani të ndershme dhe të THA-së frikë e kredisë që më ndihmoni me një hua prej $ 150,000.00 US. Dollar, ata janë Zoti që frikësohen dhe bëjnë biznes me frikën e Zotit, në qoftë se keni nevojë për kredi dhe ju do të paguani përsëri kredinë, ju lutemi kontaktoni ata duke u thënë atyre se është Lebrun Alexis, që ju drejtojnë atyre. kontaktoni email: {garyfinance@inbox.ru} detajet e mëposhtme për të vazhduar. Emri i plotë: Gjinia: Statusi martesor: Profesioni: Shteti: Adresa e kontaktit: Të ardhura mujore: Shuma e huasë: Kohëzgjatja: Numri i telefonit: Qëllimi i kredisë:

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Kolovica