Shtëpi me qira
800.00 €

  • Adresa: Shtëpi me qira ne Lagjen e Spitalit , Lagjia e spitalit, Prishtinë
Publikuar me 15.09.2020
Është shikuar 14 herë
 

Rr. Muharrem Fejza, me 360m2, eshte 3 kat, me ngrohje qendrore, me kushte shumë të mira banimi e mobiluar në tërësi si dhe ka 5 ari.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Lagjia e spitalit