Shitet faqja Merrmeqira.com

Shitet portali merrmeqira.com së bashku me faqen në Facebook, si dhe SEO sekreti per të qëndruar në faqen e parë në Google

Kontakt 049 349 976

Banesa në shitje
Me marrëveshje

  • rruga Muharrem Fejza, Mati, Prishtinë
Publikuar me 22.07.2020
Ndryshuar me 12.11.2020
Është shikuar 42 herë
 

Banesat në fjalë janë në ndërtim e sipër dhe janë duke u punuar me materialet më të mira në treg.

Objekti në tëcilin gjendën këto Banesa është me leje të ndërtimit.

Banesa 1, ka sipërfaqe prej 95.13m² e cila posedon 2 dhoma gjumi dhe ka hapësirë të mjaftueshme shfrytëzimi.

Banesa 2, ka sipërfaqe prej 92.89m², gjithashtu edhe kjo Banesë posedon 2 dhoma gjumi dhe është e organizuar në mënyrë shumë funksionale.

Banesën mund ta bleni edhe përmes Bankës NLB, me afat kthimi deri në 20 vjet.

Për informata më të hollësishme lidhur me Banesën na kontaktoni në inbox ose në:
04151707

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Mati

-->