Dhomë me qira
Është dhënë!

  • Adresa: Rruga Muharrem Fejza, Mati, Prishtinë
Publikuar me 22.06.2019
Ndryshuar me 25.06.2019
Është shikuar 343 herë
 

Dhoma me qira Mati 1, Rruga muharrem Fejza

Qiraja perfshin ne shfrytezim:
Dhomen e gjumit
Sallon dhe Kuzhin
Banjo
Koridor
Ballkon
Çmimi : 50 € ( ne qmim nuk perfshihet rryma, uji dhe mbeturinat

(Oferta vlene vetem per femra)
Tel: 044 100 793

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Mati