Objekti në shitje
5000000.00 €

  • Adresa: All regions, Medresja, Prishtinë
Publikuar me 09.08.2019
Është shikuar 44 herë
 

Partneriteti dhe bashkëpunimi i biznesit.
Unë ju prezantoj një ofertë investimi që përfshin një investitor privat që kërkon partnerë për një bashkëpunim afatgjatë. Kjo ofertë është në dispozicion për të dy sipërmarrësit e rinj dhe me përvojë me ide inovative të biznesit për partneritet në ndërmarrje të reja ose zgjerim të atyre ekzistuese. Burimet financiare të nevojshme për të financuar çdo projekt të zbatueshëm ose fitimprurës janë lehtësisht të disponueshëm për individë dhe kompani serioze. Mos ngurroni të kontaktoni me mua në çdo kohë për më shumë informacion se si të përfshiheni në programin e financimit.
Me Respekt.
Numri WhatsApp: 15853668345
Email: lewisvangran18@gmail.com

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Medresja