Shitet faqja Merrmeqira.com

Shitet portali merrmeqira.com së bashku me faqen në Facebook, si dhe SEO sekreti per të qëndruar në faqen e parë në Google

Kontakt 049 349 976

Lokal me qira
800.00 €

  • Lokal me qira në Qagllavicë, Qagllavica, Prishtinë
Publikuar me 24.12.2020
Është shikuar 10 herë
 

▪️Afër qendrave afariste si: ‘Bau Market, Viva, Albi Mall dhe Grand store” me 110m2, kati 2, e pershtatshme per veprimtari te ndryshme, ka ngrohje qendrore, sistemin e integruar per siguri (CCTV camerat online, alarm sigurie, kunder zjarrit, rrjetin e internetit, uje 24 ore, parkim per 15 vetura, qasja ne lokal edhe me mjete transportues te renda per ngarkim dhe shkarkim, shtylla per reklama (Billbordi) etj.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Qagllavica

-->