Objekt me qira
3000.00 €

  • Adresa: Vozhde Karaxhorxhe, Qagllavica, Prishtinë
Publikuar me 04.08.2019
Është shikuar 50 herë
 

Leshojme Hotelin me qira 7km larg Prishtine me 27 dhoma te kompletuara me paisje te nevojshem dje te pershtatsheme , hoteli eshte i ri i ndertuar para 2viteve dhe nuk ka pas ndonje ngarkese shfrytzim te madhe. Po ashtu ju informojme se nese ka te interesuar per agat me te gjate cmimi i qirase do te jete natyrisht me i ulet

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Qagllavica