Lokal me qira
450.00 €

  • Lokal me qira në Qendër????, Qendra, Prishtinë
Publikuar me 22.09.2022
Është shikuar 2 herë
 

▪️Afër Hotel Grandit, me 42m2, kati përdhesë, me sistem të ngrohjes me termokos, i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme biznesi si: avokat, noter, frizer, etj, si dhe ka këtë renditje:
▪️Hapësirë punuese,
▪️Banjo.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Qendra