Lokal me qira
1500.00 €

  • Adresa: , Qendra, Prishtinë
Publikuar me 24.10.2019
Është shikuar 25 herë
 

Ofrohet për qira lokal 150m² në Qendër 


Lokali ndodhet në afërsi të rrugës Garibaldi dhe posedon hapësirë 150m².

Është i përshtatshëm për shumë veprimtari si: Zyre, Call Center, Ordinancë, Studio Bukurie, Studio Grafike, ... Hapësirë e përshtatshme për zhvillimin e shumë bizneseve të tjera.

FOTOGRAFITË JANË PËRDORUR VETËM PËR ILUSTRIM!

Çmimi: 1500€

Kontakti: 
049 705 904 
044 705 904
primmogroup@gmail.com

Facebook: Primmo Menaxhim i Patundshmerive
https://www.facebook.com/primmogroup

Instagram: @primmo.patundshmeri 
https://www.instagram.com/primmo.patundshmeri

https://goo.gl/forms/mBiwGL68hxAykHQz1

#primmo #primmoqira #patundshmeri #realestate #lokale #biznes #afarizem #zyre #qender #grand_hotel #garibaldi

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Qendra