Banesë me qira
250.00 €

  • Ulpianë, Ulpiana, Prishtinë
Publikuar me 18.03.2023
Është shikuar 176 herë
 

BANESA ME QERA NË ULPIANË

Lëshohet banesa me qira e cila gjendet në lagjen Ulpiana.
Banesa është 40 m2, në katin e III-të me renditje;

- qëndrim ditor me kuzhinë dhe tryezari,
- dhomë për fjetje,
- banjo,
Banesa është e përshtatshme edhe për zyre.

Çmimi i Banesës është; 250€.


Për informata më të hollësishme lidhur me Banesën na kontaktoni në inbox ose në:

???? +383 44 151 707 ( Viber / WhatsApp )

✉️ [email protected]

Apo mund edhe të drejtoheni në zyrën tonë e cila gjendët në Shesh, Rruga Hajdar Dushi në Qendër.BANESA ME QERA NË ULPIANË

Lëshohet banesa me qira e cila gjendet në lagjen Ulpiana.
Banesa është 40 m2, në katin e III-të me renditje;

- qëndrim ditor me kuzhinë dhe tryezari,
- dhomë për fjetje,
- banjo,
Banesa është e përshtatshme edhe për zyre.

Çmimi i Banesës është; 250€.


Për informata më të hollësishme lidhur me Banesën na kontaktoni në inbox ose në:

???? +383 44 151 707 ( Viber / WhatsApp )

✉️ [email protected]

Apo mund edhe të drejtoheni në zyrën tonë e cila gjendët në Shesh, Rruga Hajdar Dushi në Qendër.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Ulpiana