Shpalljet e reja (sot + 92 shpallje)

 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Tophane Prishtinë, me 22.09.2023

  Banesë me qira në lagjen Tophane, banesa eshte e mobiluar ne teresi Sipërfaqe:60 Çmimi i q...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, me 20.09.2023

  Banese me qira Qender Te Hotel Serius Kati i 6 Nxemje Ska Vec Trrymes Posedon : - Sallon ...

  280.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, me 22.09.2023

  Banesë me qira në Mati 1. Banesa është e mobiluar në tërësi. Sipërfaqe: 70m2 Çmimi i qira...

  370.00 €
 • Shtëpi me qira
  Shtëpi me qira
  Orllan Prishtinë, me 09.04.2023

  ????️VILLA FAMILY????️ Gjendet buzë liqenit të Batllaves në fshatin Ballaban, me një pamje...

  Me marrëveshje
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, me 22.09.2023

  Banesë me qira në lagjen Arberia,super eksluzive afer Minimax rruga Ferid Curri afer Ambas...

  400.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga A-Rruga C Prishtinë, me 23.09.2023

  Banesa 56m2 me qira te "Rruga C" konkretisht ne kompleksin "Tregtia" afer kafe bar "Toks" ...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lagjia Prishtina e re Prishtinë, me 23.09.2023

  Ipet me qira banesa 3 dhomeshe në Qender lagjja Qafa (Afer Postes) me siperfaqe 85m2 Kati ...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga B Prishtinë, me 23.09.2023

  ID: 66430 Prona: Banesë Oferta: për QIRA Qyteti: Prishtinë Lagjja: Rruga B Dhoma: 1 Banjo:...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Sllovenia Sport-Parku i qytetit Prishtinë, sot, ora 09:46

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Sllovenia Sportit – ID:2027 – Lokacioni:Sllovenia Sportit, Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Ba...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, sot, ora 09:46

  Lëshohet #banesa me #qira në lagjën Qender – ID: 2028 – Lokacioni: Qafa ,Prishtine???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dhoma: 1+1?...

  400.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Kalabria (Emshir) Prishtinë, sot, ora 09:45

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Emshir tek EXDC – ID:2029 – Lokacioni:Emshir, Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dh...

  400.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, sot, ora 09:45

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Ulpiana – ID:2030 – Lokacioni:Ulpiane,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dhoma: ???...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga A-Rruga C Prishtinë, sot, ora 09:44

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Rruga C – ID:2031 – Lokacioni: Rruga C, Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dhoma: ...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 09:43

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Arberia – ID:2035 – Lokacioni:Arberi, Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dhoma: ???...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Muhaxherëve Prishtinë, sot, ora 09:42

  ëshohet banesa me #qira në lagjën e muhaxhereve tek Pika Prestige – ID:2038 – Lokacioni:Lagjia e muhaxhereve,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Llo...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga A-Rruga C Prishtinë, sot, ora 09:42

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Kodrina – ID:2037 – Lokacioni:Rruga C, Kodrina,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – D...

  Me marrëveshje
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, sot, ora 09:40

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Ulpiana – ID:2045 – Lokacioni:Ulpiane,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dhoma: ???...

  Me marrëveshje
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Aktash Prishtinë, sot, ora 09:40

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Aktash – ID:2046 – Lokacioni:Aktash,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dhoma: ????1...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lagjja e spitalit Prishtinë, sot, ora 09:39

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën e spitalit – ID:2047 – Lokacioni:Rr.Muharrem Fejza,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???...

  390.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, sot, ora 09:39

  Lëshohet banesa e tipit gasoniere me #qira në lagjën Qender – ID:2048 – Lokacioni:Afer teatrit dodona,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i P...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qafa Prishtinë, sot, ora 09:38

  ▪️te kafet e vogla, tek Ish Banka e Lubljanës, me 60m2, kati 4 - pa lift, me sistem të ngrohjes qendrore me termokos, me kushte shumë të mira banimi,...

  370.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, sot, ora 09:37

  Lëshohet banesa me #qira te Shkolla Teknike, Rr Haxhi Zeka – ID:2049 – Lokacioni: Shkolla Teknike, Rr Haxhi Zeka, Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira...

  320.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Muhaxherëve Prishtinë, sot, ora 09:35

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën e muhaxhereve – ID:2050 – Lokacioni:Lagjia muhaxhereve,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qafa Prishtinë, sot, ora 09:34

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën qafa – ID:2051 – Lokacioni:Qafa, Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dhoma: ????2+1 ...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Bregu i diellit Prishtinë, sot, ora 09:33

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Bregu i diellit – ID:2052 – Lokacioni:Bregu i diellit,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë?...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, sot, ora 09:32

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Mati 1 – ID:2053 – Lokacioni: Mati 1,Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dhoma: ????...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 09:31

  Lëshohet banesa me qira në lagjën Arberia ne Prishtine – ID:781 – Lokacioni:Arberi, Prishtine – Statusi: Me Qira – Lloji i Pronës: Banesë – Dhoma:2+1...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga B Prishtinë, sot, ora 09:31

  Ofrohet për #QIRA banesë 1+1 në Kompleksin Dafina në afërsi të rrugës B në lagjen Mati 1 Banesa ndodhet në katin e nëntë të banimit, posedon dhomë di...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Velania Prishtinë, sot, ora 09:30

  Lëshohet #shtepia me #qira në lagjën Velania – ID:1617 – Lokacioni:Velani – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: shtepi???? – Dhoma: ????1+1 – Banjo: ...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 09:29

  Lëshohet banesa me qira në lagjën Arberia – ID:1500 – Lokacioni:Arbria – Statusi: Me Qira – Lloji i Pronës: Banesë – Dhoma:2+1 – Banjo: 1 – Siperfaqe...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, sot, ora 09:29

  Ofrohet për #QIRA banesë 1+1 në Kompleksin Dafina në afërsi të rrugës B në lagjen Mati 1 Banesa ndodhet në katin e tretë të banimit, posedon dhomë di...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, sot, ora 09:28

  Lëshohet banesa per zyre me qira në lagjën Qender – ID:1479 – Lokacioni:Qender – Statusi: Me Qira – Lloji i Pronës: Banesë/ zyre – Dhoma:1.5 – Banjo:...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, sot, ora 09:27

  Lëshohet banesa me qira per zyre në lagjën Qender – ID:1492 – Lokacioni:Qender – Statusi: Me Qira – Lloji i Pronës: Banesë – Dhoma:5 – Banjo: 1 – Sip...

  650.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga B Prishtinë, sot, ora 09:25

  Lëshohet banesa me qira në lagjën rruga B – ID:1302 – Lokacioni:Sllovenia sportit,Prishtine – Statusi: Me Qira – Lloji i Pronës: Banesë – Dhoma:2+1 –...

  400.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Aktash Prishtinë, sot, ora 09:24

  Lëshohet banesa me qira në lagjën Aktash – ID:1361 – Lokacioni:aktash – Statusi: Me Qira – Lloji i Pronës: Banesë – Dhoma:2,5 – Banjo: 1 – Siperfaqe:...

  290.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 09:23

  Lëshohet banesa me #qira në lagjën Arberia – ID:1991 – Lokacioni:Prishtine ???? – Statusi: Me #Qira – Lloji i Pronës: Banesë???? – Dhoma: ????2+1 – B...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Bregu i diellit Prishtinë, sot, ora 09:22

  Lëshohet banesa me qira në lagjën Bregu i diellit – ID:1400 – Lokacioni:Bregu i diellit, Prishtine – Statusi: Me Qira – Lloji i Pronës: Banesë – Dhom...

  480.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lakrishte Prishtinë, sot, ora 09:21

  Lëshohet banesa me qira në lagjën Lakrishte – ID:1428 – Lokacioni:Lakrishte – Statusi: Me Qira – Lloji i Pronës: Banesë – Dhoma:2+1 – Banjo: 1 – Kati...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, sot, ora 09:21

  ▪️Mbrapa Lorik Center, me 120m2, me kushte shumë të mira banimi, është e mobiluar në tërësi, si dhe ka këtë renditje: ▪️Dhomë e ditës, ▪️Kuzhinë me t...

  950.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, dje, ora 22:24

  ▪️Mbrapa Lorik Center, me 120m2, me kushte shumë të mira banimi, është e mobiluar në tërësi, si dhe ka këtë renditje: ▪️Dhomë e ditës, ▪️Kuzhinë me tr...

  950.00 €
 • Banesa në shitje
  Banesa në shitje
  Bregu i diellit Prishtinë, dje, ora 21:39

  ▪️Me fletë poseduese. ▪️Te banesat e bardha, me 64m2, kati 4, me kushte shumë të mira banimi, është e mobiluar në tërësi, si dhe ka këtë renditje: ▪️ ...

  80000.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, dje, ora 21:13

  ▪️Rr:"Rrustem Statovci", te hotel Gloria, me 97m2, kati 4 pa lift, ka parking rrugor, si dhe pamje nga parku I qytetit, me kushte shumë të mira banimi...

  110000.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, dje, ora 20:49

  Ipet garsonier me qira 35m2, Qender ( mrapa Hotel Sirius ) 220€ /Muaji perfshime ne qmim uji/mbeturinat Sallon, Kuzhinë Banjo Ballkon Ka uje dhe r...

  220.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, dje, ora 20:48

  Ipet garsonier me qira 35m2, Ulpian ( afer Soliterave) 220€ /Muaji Sallon, Kuzhinë Banjo Ballkon Ka uje dhe rryme 24h. Banesa eshte e mobiluar m...

  220.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qafa Prishtinë, dje, ora 20:47

  Ipet me qira banesa 3 dhomeshe në Qender lagjja Qafa (Afer Postes) me siperfaqe 85m2 Kati 1 Renditja: Sallon me kuzhine 2 Dhoma gjumi, 1 Banjo Ballko...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, dje, ora 20:44

  ▪️Afër Albi market dhe bustit Isa Kastrati, me 80m2, kati 5 pa lift, me kushte shumë të mira banimi, është e mobiluar në tërësi, si dhe ka këtë rendit...

  230.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, dje, ora 19:14

  ▪️Rruga Rrustem Statovci, te busti i Isa Kastratit, me 80m2, kati 5 pa lift, me sistem të ngrohjes qendrore me rrymë, me kushte shumë të mira banimi ë...

  230.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Dardania Prishtinë, dje, ora 18:11

  Lëshohet banesë me #Qera në #Dardani ! Ndodhet në lagjen Dardania . E mobiluar në mënyrë bashkëkohore . Ndodhet në katin e VIII-të . Sistem...

  320.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, dje, ora 17:45

  Banesë me qira te Qafa???? ▪️ Çmimi: 350€ ▪️Në Rrugën e UÇK-së, te market Albana, me 80m2 kati 5 pa lift, me kushte shumë të mira banimi, është e mob...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, dje, ora 17:40

  Banesë me qira tek Parku i Qytetit???? ▪️Çmimi: 600€???? ▪️Afër Qendres, te hymja e parkut posht Albi market, me 95m2 kati 5 me lift, me kushte shumë ...

  600.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, dje, ora 17:36

  Banesë me qira në Arbëri-Dragodan???? ▪️Çmimi: 550€???? ▪️përballe Ambasades Amerikane, te Nazi, me 95m2 kati 1, me kushte shumë të mira banimi e mobi...

  550.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, dje, ora 17:36

  Banesa 45m2 me qira ne "Ulpiane" saktesisht prane pompes se benzines "EX Fis". Banesa pozicionohet ne katin e katert eshte ndertim i vjeter dhe ka ket...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qafa Prishtinë, dje, ora 17:34

  Banesë moderne me qira te Qafa???? ▪️Çmimi: 500€???? ▪️Perball shkollës Meto Bajraktari, me 70m2 kati 6 me lift funksional, me kushte shumë të mira ba...

  500.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Veternik Prishtinë, dje, ora 17:33

  Banesë me qira tek Prishtina e re???? ▪️Çmimi: 320€???? ▪️Mbrapa Qkuk-s, rruga Elbasani, në kompleksin e ACG Group, banesa ka 69 m2 gjendet në katin e...

  320.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lakrishte Prishtinë, dje, ora 17:30

  Banesë me qira në Lakrishtë???? ▪️Çmimi: 450€???? ▪️mbrapa ProCrediti, me 80m2, kati 5, me kushte shume te mira banimi eshte e mobiluar ne teresi si d...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga B Prishtinë, dje, ora 17:28

  Banesë me qira në Lagjen e Spitalit???? ▪️Çmimi: 350€???? ▪️Afër restaurant Loriano, me 85m2 ne kati 3 - pa lift, sistem te ngrohjes me TERMOKOS, me...

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lakrishte Prishtinë, dje, ora 17:28

  Banesa - Zyre 101m2 me qira ne "Lakrishte" konkretisht kompleksi "Beni Dona - Donika 2" ne zone te favorshme per banim ose per destinime afariste, ban...

  400.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Muhaxherëve Prishtinë, dje, ora 17:26

  Banesë me qira në Lagjen e Muhaxhereve???? ▪️Çmimi: 450€???? ▪️Tek hotel AFA, mbi ambasaden e Zvicrres, me 90m2, kati 3 - me lift, me kushte shumë të ...

  450.00 €