Shtëpia në shitje
120000.00 €

  • , Arbëria (Dragodan), Prishtinë
Publikuar me 14.09.2021
Ndryshuar me 14.09.2021
Është shikuar 8 herë
 

Ofrohet për #SHITJE shtëpi 230m² në afërsi të KOFR-it në lagjen Arbëria - Dragodan

Posedon 230m² sipërfaqe banimi dhe 500m² truall.

Shtëpia është e pajisur me dokumentacion të kompletuar, leje ndërtimi dhe fletë poseduese.

Lokacioni: https://goo.gl/maps/djaURASssy4rszEN6

Çmimi: 120,000€

Për informacione shtesë dhe për oferta të tjera, të interesuarit mund të kontaktojnë:

049 705 904

primmogroup@gmail.com

#primmo #primmoshitje #patundshmeri #realestate #shtepi #shitje #arberi #dragodan #kfor

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Arbëria (Dragodan)