Banesë me qira
Është dhënë!

  • , Hajvali, Prishtinë
Publikuar me 08.10.2021
Ndryshuar me 13.10.2021
Është shikuar 114 herë
 

Lëshohet banesa me qira


Lëshohet me qira banesën në Prishtinë

Banesa ka ngrohje qendrore dhe
është në katin e tretë.

Banesa nuk është komplet e mobiluar.
Në dhomën e gjumit janë dy shtretër.
Në banjo është lavatriqja.
Në kuzhinë janë: shporeti, lavamani dhe dollapet e varur në mur.
Janë edhe tre dollapë (ormanë) për rroba.
Banesa ka këtë renditje:
Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Hajvali