Objekt me qira
250.00 €

  • Banesë / ZYRE me qira Pallati i Drejtesise, Hajvali, Prishtinë
Publikuar me 09.09.2021
Është shikuar 10 herë
 

▪️Pallati i Avokatëve, me 40m2, kati 4, me kushte shumë të mira banimi është e pa mobiluar si dhe ka këtë renditje:
▪️ njesi pune,
▪️ banjo,
▪️ paradhome.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Hajvali