Shitet faqja Merrmeqira.com

Shitet portali merrmeqira.com së bashku me faqen në Facebook, si dhe SEO sekreti per të qëndruar në faqen e parë në Google

Kontakt 049 349 976

Banesë me qira
300.00 €

  • Banesë me qira në Lagjen e Spitalit, Super, Lagjia e spitalit, Prishtinë
Publikuar me 22.02.2021
Ndryshuar me 26.02.2021
Është shikuar 62 herë
 

Banesë me qira në Lagjen e Spitalit, tek Super Viva

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Lagjia e spitalit

-->