Objekt me qira
2800.00 €

  • OBJEKTI me qira në Taukbahçe Parku i Pri, Tokbashqe, Prishtinë
Publikuar me 07.04.2021
Është shikuar 12 herë
 

OBJEKTI me qira në Taukbahçe tek Parku i Princave
▪️rruga: Dr. Lec Gradica, me 1000m2 4 katshe, me gjithë lokalin afarist, me dy hyrje dhe oborr te rrethuar/privat., me kushte shumë të mira si dhe ka këtë renditje:
▪️ 2 Dhomë e dites,
▪️ 4 kuzhina me të gjitha elementet,
▪️ 14 dhomë e gjumit (8 nga të cilat me të gjitha elementet e nevojshme),
▪️ 6 banjo (4 nga të cilat me të gjitha elementet) dhe
▪️ ballkon.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Tokbashqe