Lokal me qira
350.00 €

  • Dardani, Dardania, Prishtinë
Publikuar me 02.09.2023
Ndryshuar me 21.09.2023
Është shikuar 1878 herë
 

Zyre 44m2 me qira ne "Dardani" saktesisht prane me shkollen fillore "Dardania" ne zone te favorshme per destinime te shumta afariste, zyra pozicionohet ne katin e 2-te eshte ndertim i vjeter dhe ka kete renditje:
- 1 Hapsire te hapur pune
- 1 Nyje Sanitare

Zyra eshte e renovuar ne teresi nga A deri ZH me te gjitha pajisjet me moderne te kohes te fundit, zyra ka ngrohje qendrore me sistem te qytetit per minimizim shpenzimesh, eshte e pershtatshme per destinime siç jane: ordinance, klinike apo veprimtari afariste te ngjashme
R4292
049411272, 044917642, ROZI Patundshmeri

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Dardania