Shpalljet e reja (sot + 72 shpallje)

 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 12:01

  Lshohet banesa me qira ne Dragodan permbi Sach Pizza afer Five Star, siperfaqe 63 m2. Banesa eshte e mobiluar ne tersi dhe posedon sallon me kuzhine, ...

  325.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, sot, ora 11:59

  ▪️me 80m2, kati 7, me kushte shumë të mira banimi është e mobiluar në tërësi si dhe ka këtë renditje: ▪️Dhomë e dites me kuzhine, ▪️2 dhomë te gjumit...

  280.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga B Prishtinë, sot, ora 11:59

  ▪️me 80m2, kati 7, me kushte shumë të mira banimi është e mobiluar në tërësi si dhe ka këtë renditje: ▪️Dhomë e dites me kuzhine, ▪️2 dhomë te gjumit...

  280.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lagjia e spitalit Prishtinë, sot, ora 11:58

  ▪️me 80m2, kati 7, me kushte shumë të mira banimi është e mobiluar në tërësi si dhe ka këtë renditje: ▪️Dhomë e dites me kuzhine, ▪️2 dhomë te gjumit...

  280.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, sot, ora 11:58

  ▪️me 80m2, kati 7, me kushte shumë të mira banimi është e mobiluar në tërësi si dhe ka këtë renditje: ▪️Dhomë e dites me kuzhine, ▪️2 dhomë te gjumit...

  280.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga B Prishtinë, sot, ora 11:58

  ▪️me 80m2, kati 7, me kushte shumë të mira banimi është e mobiluar në tërësi si dhe ka këtë renditje: ▪️Dhomë e dites me kuzhine, ▪️2 dhomë te gjumit...

  280.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lagjia e spitalit Prishtinë, sot, ora 11:57

  ▪️me 80m2, kati 7, me kushte shumë të mira banimi është e mobiluar në tërësi si dhe ka këtë renditje: ▪️Dhomë e dites me kuzhine, ▪️2 dhomë te gjumit...

  280.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qyteteza Pejton Prishtinë, sot, ora 11:55

  Banesë me qira në lagjen Pejton,ne kompleksin Nartel Center,banes eshte super e mobiluar,pamje e bukur e qytetit.Qmimi 500 plus depoziti. Kati:14 Sipë...

  500.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Dardania Prishtinë, sot, ora 11:55

  ID: 24893 Prona: Banesë Oferta: për QIRA Qyteti: Prishtinë Lagjja: Dardania Dhoma: 2 Banjo: 1

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Tophane Prishtinë, sot, ora 11:53

  ID: 25429 Prona: Banesë Oferta: për QIRA Qyteti: Prishtinë Lagjja: Tophane Dhoma: 1 Banjo: 1

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qyteteza Pejton Prishtinë, sot, ora 11:52

  ID: 25420 Prona: Banesë Oferta: për QIRA Qyteti: Prishtinë Lagjja: Qyteteza Pejton Sipërfaqe: 50 m² Dhoma: 1 Banjo: 1 Kati: 14

  350.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Ulpiana Prishtinë, sot, ora 11:51

  ID: 25413 Prona: Banesë Oferta: për QIRA Qyteti: Prishtinë Lagjja: Ulpiana Sipërfaqe: 55 m² Dhoma: 1 Banjo: 2

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Vëllusha Prishtinë, sot, ora 11:50

  ID: 25408 Prona: Banesë Oferta: për QIRA Qyteti: Prishtinë Lagjja: Vëllusha Dhoma: 1 Banjo: 1

  170.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, sot, ora 11:49

  Banesë me qira në Qender, afer Parkut te Qytetit, banesa eshte e mobiluar ne teresi, Sipërfaqe:65 Çmimi i qirasë:270 Renditja: ♦Sallon me kuzhinë ♦Dho...

  270.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 11:49

  ▪️në rrugen Ahmet Krasniqi tek Tregtia afër Meridiani dhe Gjirafës, me 85m2, kati 7 me lift funksional, me kushte shumë të mira banimi, eshte e mobilu...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Dardania Prishtinë, sot, ora 11:48

  ID: 25399 Prona: Banesë Oferta: për QIRA Qyteti: Prishtinë Lagjja: Dardania Sipërfaqe: 65 m² Dhoma: 1 Banjo: 1 Kati: 1

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 11:48

  ▪️në rrugen Ahmet Krasniqi tek Tregtia afër Meridiani dhe Gjirafës, me 85m2, kati 7 me lift funksional, me kushte shumë të mira banimi, eshte e mobilu...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 11:48

  Banesë me qira në Arbëri-Dragodan, tek TREGTIA

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Rruga B Prishtinë, sot, ora 11:47

  ID: 25391 Prona: Banesë Oferta: për QIRA Qyteti: Prishtinë Lagjja: Rruga B Sipërfaqe: 64 m² Dhoma: 1 Banjo: 1

  330.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, sot, ora 11:46

  ID: 24955 Prona: Banesë Oferta: për QIRA Qyteti: Prishtinë Lagjja: Mati Sipërfaqe: 40 m² Dhoma: 1 Banjo: 1

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lagjia e spitalit Prishtinë, sot, ora 11:45

  Banesë me qira në lagjen e Spitalit,eshte e mobiluar ne tersi,e pa banuar me pare. Kati:5 Sipërfaqe:85 Çmimi i qirasë:300 Renditja: ♦Sallon me kuzhinë...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 11:40

  Lëshohet Banesa me #qira në lagjën Arberi! Ҫmimi: 200€ Lëshohet Banesa me qira e cila gjendët në lagjen Arberi, kati i 1, m; saktesisht gjendet mbrapa...

  200.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, sot, ora 11:38

  Banesë me qira në lagjen Mati 1 ne rrugen Ukshin Kovaçica afer Shkolles Pavarsia, banes e re, Sipërfaqe:100 m2 Çmimi i qirasë:280 Renditja: ♦Sallon me...

  280.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Tophane Prishtinë, sot, ora 11:33

  Leshohet me Qira banesa e cila gjendet Afer Shkolles Sami Frashri në Prishtinë, banesa me dy dhoma koridor me kuzhin dhe banjo.

  170.00 €
 • Lokal me qira
  Lokal me qira
  Qendra Prishtinë, sot, ora 11:28

  Lëshohet Zyra me qira e cila gjendet në qender të prishtinës më saktësisht në Rr Luan Haradinaj përball këshillit gjyqsor afër qendrës së rregjistrimi...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 11:28

  Banesë me qira në lagjen Arberia,ne rrugen Halim Spahia te ambasada Amerikane,banesa eshte e mobiluar ne tersi me mobile luksoze. Kati:5 Sipërfaqe:95 ...

  350.00 €
 • Lokal me qira
  Lokal me qira
  Aktash Prishtinë, sot, ora 11:26

  Lëshohet Lokali me #qira në Aktash Lëshohet lokali me qira i cili gjendet në Aktash më saktësisht në Rr Hajrullah abdullahu përball sallës 1 Tetorri...

  Me marrëveshje
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, sot, ora 11:24

  Lëshohet Zyra me #qira në Qender Qiraja mujore: 450€ + Depoziti Lëshohet Zyra me qira e cila gjendet në qender të prishtinës më saktësisht në Rr Luan...

  450.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 11:22

  Banesë me qira në lagjen Arberia,ne rrugen Vicianum,afer Meridianit dhe Viva Fresh Store.Banesa eshte e mobiluar ne tersi. Kati:5 Sipërfaqe:70 m2 Çmim...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 11:19

  Banesë me qira në lagjen Dragodan/Arberi, e mobiluar ne teresi dhe moderne, komode, lift funksional Kati:5 Sipërfaqe:96 Çmimi i qirasë:500 Renditja: ♦...

  500.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Arbëria (Dragodan) Prishtinë, sot, ora 11:14

  Banesë me qira në lagjen Arberia te sach Caffe dhe Five Star rruga Vicianum kompleksi Redoni e tera e mobiluar Extra qmimi 325, Kati:3 Sipërfaqe:65 Çm...

  325.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qendra Prishtinë, sot, ora 11:11

  Banesë me qira në Qender, perballe stacionit te Trenit, Prime Group Residence, banesa eshte e mobiluar ne teresi, Kati:9 Sipërfaqe:65 Çmimi i qirasë:4...

  400.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Mati Prishtinë, sot, ora 11:07

  Banesë me qira në lagjen Mati 1, banesa eshte e mobiluar ne teresi, Sipërfaqe:40 Çmimi i qirasë:250 Renditja: ♦Sallon me kuzhinë ♦Dhomë gjumi ♦Banjo ♦...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Bregu i diellit Prishtinë, sot, ora 11:03

  Banesë me qira në lagjen Bregu i Diellit, Banesat e Bardha, ndertim i ri, banesa eshte e mobiluar ne teresi, Kati:6 Sipërfaqe:65 Çmimi i qirasë:220 Re...

  220.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Qyteteza Pejton Prishtinë, sot, ora 10:33

  Banesë me qera në lagjen Pejton, prapa Bankës Raiffeisen #2672 Banesa ndodhet në katin XV Sipërfaqja e banesës është: 55m2 Qmimi i Banesës është: 280...

  280.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Bregu i diellit Prishtinë, sot, ora 10:25

  Leshohet banese me qira ne Breg te Diellit, te Ismajl qemaili,Kati 1 Banesa ka kete renditje: - dhoma gjumi - sallon dhe kuzhine - banjo - ballkon - ...

  250.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Bregu i diellit Prishtinë, sot, ora 10:23

  Leshohet banese me qira ne Breg te Diellit, te Ismajl Qemaili,Kati 1 Banesa ka kete renditje: - dhoma gjumi - sallon dhe kuzhine - banjo - koridor Qm...

  220.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Bregu i diellit Prishtinë, sot, ora 10:22

  Leshoj Banes me Qera ne Breg te Diellit, Rr. Kaqanikut, afer Kolegjit Iliria.Banesa , ka 74m2.komplet e mobiluar, nxemje qendrore individuale, rezerva...

  300.00 €
 • Banesë me qira
  Banesë me qira
  Lagjia e spitalit Prishtinë, sot, ora 10:21

  Leshohet banese me qira ne Lagje te Spitalit,Afer Superviva 1,Kati 4 Banesa ka kete renditje: - 2 dhoma gjumi - sallon dhe kuzhine - banjo - ballkon -...

  350.00 €
 • Banesa në shitje
  Banesa në shitje
  Matiçan Prishtinë, sot, ora 10:14

  Urgjent shitet banesa ne Mat1-Prishtine rruga Isa Kastrati, kati i pare 81m² Renditja: Sallon, kuzhin, ballkon, banjo, 2dhoma gjumi. Qmimi 760 euro m²...

  760.00 €