Trualli në shitje
1400.00 €

  • Fshati Keqekolle, Makovc, Prishtinë
Publikuar me 25.06.2022
Është shikuar 58 herë
 

Kodi: #A40
Shiten 140 ari #URGJENTË ose nderrohen me banesa, lokale apo vetura!
Në një lokacion tejet atraktiv dhe ideal për ndërtim shtëpi, villa, veranda, pushimore të ndryshme.
✅ Me pamje panoramike, infrastruktur komplete.
✅Afër rrugës kryesore e asfaltuar.
✅ Tereni i pjerrët dhe i përshtatshëm për villa private apo komerciale.
✅ Vend i sigurtë dhe i qetë.
✅ 9 km nga liqeni i Batllavës
✅ Afër xhamis, policisë, ambulancës.
✅ Kompenzim veturëm, banesa, lokale, etj!
✅ Shitet direkt nga pronari dhe me fletë poseduese.
Çmimi 1400 euro ari
Instagram: primepatundshmeri
Kontati: 048322208
Viber/Whatsapp: +38348322208
Email: [email protected]
Adresa: Rruga Mujë Krasniqi, afër Simfonis ne Ulpianë

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Makovc