Banesë me qira
Është dhënë!

  • Adresa: Tring Ismaili merapa Hotel Serius, Qendra, Prishtinë
Publikuar me 11.07.2019
Ndryshuar me 20.11.2019
Është shikuar 46 herë
 

Banesa gjindet merapa Hotel Sirius
Eshte ndertim i ri te gjitha mobiljet dhe paisjet jon te reja
Banesa ka dhomen e dites sr bashku me kuzhin,dhoma e fjetjes,banjo,koridori dhe ballkoni si dhe nji shpaiz

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Qendra