Objekti në shitje
6000000.00 €

  • Adresa: All regions, Qyteteza Pejton, Prishtinë
Publikuar me 09.08.2019
Është shikuar 25 herë
 

Kredi për investime dhe partneritet duhen?

Kjo është për të informuar publikun e gjerë për disponueshmërinë e fondeve për investime dhe qëllime biznesi. Investitori synon të bashkëpunojë me pronarët e projekteve që kanë nevojë për para për të zbatuar projektet e tyre të biznesit. Të interesuarit mund të kontaktojnë me mua për më shumë informacion.
Numri Whatsapp: 15853668345
Email: lewisvangran18@gmail.com

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Qyteteza Pejton