PRIMMO

Përshkrimi

PRIMMO - është kompani që fokus kryesor e ka tregtimin me prona të paluajtshme. Themeluar me qëllim që të sjellë inovacione në këtë fushë biznesi, ku korrektësia dhe serioziteti janë tiparet kryesore.

Shpallje tjera nga PRIMMO

Shiko të gjitha nga PRIMMO