Trualli në shitje
6600.00 €

  • Makovc, Gollak, Prishtinë
Publikuar me 23.04.2014
Ndryshuar me 23.04.2014
Është shikuar 43 herë
 

• Trualli ka rreth 12.5 ari,
• Trualli gjindet në MAKOC, në kilometrin e 7 të rruges Prishtinë-Prapashticë,
• I përshtatshëm për ndërtim/banim ose zhvillim afarizmi,
• Ka qasje në; rrugen kryesore, në rrymë, në kanalizim, në sistemin e ujesjellsit të qytetit, në internet dhe në TV kabllor,
• Pronari është shqipëtar.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Gollak