Banesë me qira
250.00 €

  • Banesë Zyre me qira në Hajvali????, Hajvali, Prishtinë
Publikuar me 21.12.2023

▪️Te Pallati i Drejtësisë, me 61m², kati 1, me kushte shumë të mira banimi, është për zyre, si dhe ka këtë renditje:
▪️Dhomë e ditës,
▪️Dhomë gjumi,
▪️Banjo, dhe
▪️Ballkon.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Hajvali