Banesë me qira
350.00 €

  • Zyre me qira te Pallati i Drejtësisë????, Hajvali, Prishtinë
Publikuar me 10.01.2024

Zyre me qira te Pallati i Drejtësisë????

▪️Çmimi 400€????
▪️350€ pa Inventar

▪️Objekti i Avokateve, rruga Nekibe Kelmendi, me 68 m2, kati 3 me lift, me sistem të ngrohjes qendrore me rrymë, me sistem të klimatizimit, me kushte shumë të mira pune dhe me të gjith inventarin e ri si dhe ka këtë renditje

▪️2 Njësi pune,
▪️Banjo.

043 835 299

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Hajvali