Banesë me qira
Me marrëveshje

  • Banesa - ZYRE me qira tek Pallati i Drejtësisë????, Hajvali, Prishtinë
Publikuar me 24.04.2024

Banesa - ZYRE me qira tek Pallati i Drejtësisë????

▪️Gjendet përballë Pallatit, lëshohen ndaras secila banesë por edhe komplet banesat për të interesuar për arsye se janë në të njejtin kat. Banesat janë ne katin e 1 poashtu te njejtat janë në katin e 3 si dhe katin e 5, me m² njëjtë në komplet katin e njëjtë, ????️ Parking të jashtëm për të gjithë banorët e kompleksit, ☘️ Hapësirë të gjelbëruar, ???? Infrastrukturë moderne, ???? Ujë 24h,???? Ngrohje nën dysheme, me kushte shumë të mira banimi, eshte e pa mobiluar si dhe ka këtë renditje:

Numër (1) = 105m² ▪️Çmimi 450€????
▪️Dhomë e ditës me kuzhinë,
▪️3 dhoma te gjumit,
▪️Depo,
▪️2 Banjo dhe
▪️2 Ballkona.

Numër (2) = 117m² ▪️Çmimi 500€????
▪️Dhomë e ditës me kuzhinë,
▪️3 dhoma te gjumit,
▪️Depo,
▪️2 Banjo dhe
▪️2 Ballkona.

Numër (3) = 62m² ▪️Çmimi 300€????
▪️Dhomë e ditës me kuzhinë,
▪️Dhomë e gjumit,
▪️Depo,
▪️Banjo dhe
▪️Ballkon.

Numër (4) = 105m² ▪️Çmimi 400€????
▪️Dhomë e ditës me kuzhinë,
▪️2 dhoma te gjumit,
▪️Depo,
▪️2 Banjo dhe
▪️2 Ballkona.

Numër (5) = 82m² ▪️Çmimi 350€????
▪️Dhomë e ditës me kuzhinë,
▪️2 Dhoma te gjumit,
▪️Depo,
▪️2 Banjo dhe
▪️Ballkon.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni:
tel ????
045 430 001 Viber/WhatsApp

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Hajvali