Shtëpia në shitje
790000.00 €

  • Shtëpi Luksoze në shitje në Hajvali????, Hajvali, Prishtinë
Publikuar me 09.03.2024

▪️Me fletë poseduese, afër shkollës Shkendija, me 380m², me 6 ari tokë, me investim të lartë modern, me mobilje e sanitari të brendeve të njohura, sistemin e ngrohjes e ka me pompë termike (Deiking) në dysheme në tërë sipërfaqen e shtëpisë, me kushte eksluzive banimi, si dhe ka këtë renditje:
KATI 1
▪️Dhomë e ditës,
▪️Dhome e gjumit me banjo,
▪️Kuzhinë me tryezari dhe depo
▪️Banjo kryesore,
▪️Depo (për mjete pune),
▪️Depo (per nxemje bojleri, etj)
▪️Banjo enkas per kafshë, si dhe
▪️Garazh për veturë.
KATI 2
▪️2 Dhoma gjumi (Master Bedroom dhe Garderobë)
▪️Dhomë per lavendari rroba etj
▪️Dhomv e punës.
▪️Banjo, dhe
▪️3 Ballkona në secilën dhome.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Hajvali