Trualli në shitje
U shit!

  • Lagjja Ulpiana e Re , rruga Hilmi Bajrami, Hajvali, Prishtinë
Publikuar me 31.07.2023
Ndryshuar me 06.09.2023

Ofrohet për #shitje trualli me siperfaqe 12.45 Ari, ndodhet në Lagjen Ulpiana e Re , rruga Hilmi Bajrami , në Hajvali. Është i lokalizuar në një zonë të përshtatshme në zhvillim e sipër me qasje të shpejtë nga të dyja anët në magjistralen Prishtinë-Gjilan. Infrastruktura si asfalti, rryma , uji, kanalizimi gjenden vetëm 200m larg. Varësisht nga preferenca e klientëve trualli mund të ndahet nga 5.45 Ari - 12.45 Ari. Trualli është i pajisur me fletë poseduese dhe dokumentacion të rregullt me mundësi përkthimi të menjehershëm përmes Noterit.

Kontakt :
???? +383 43 88 66 65
???? [email protected]

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Hajvali