Banesë me qira
400.00 €

  • Banesë me qira në Lagjën Mati????, Mati-1, Prishtinë
Publikuar me 16.02.2024

Banesë me qira në Lagjën Mati????

▪️Çmimi: 400€????

▪️Mbrapa Royall Mallit, në Kompleksin Arcadis 2, Rruga ''Shaqir Igrishta'', Te furra Epoka, Banesë me qira tek Mati????

▪️Çmimi: 420€????

▪️mbrapa Royall Malli-t, Në Kompleksin Arcadis 2, Rruga ''Shaqir Igrishta'', Te furra epoka 2, me 93m², kati 2 me lift funksional, me sistem të ngrohjes qendrore me rrymë, me kushte shumë të mira banimi, është e mobiluar në tërësi, si dhe ka këtë renditje:

▪️Dhomë e ditës me kuzhinë,
▪️2 Dhoma gjumi,
▪️2 Banjo dhe
▪️Ballkon.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni:
tel ????
044 924 900

Më shumë oferta në:
http://www.merrmeqira.com/user/profile/1634

Facebook:
https://www.facebook.com/monopolksBanesë me qira në Lagjën Mati????me 93m², kati 2 me lift funksional, me sistem të ngrohjes qendrore me rrymë, me kushte shumë të mira banimi, është e mobiluar në tërësi, si dhe ka këtë renditje:

▪️Dhomë e ditës me kuzhinë,
▪️2 Dhoma gjumi,
▪️2 Banjo, dhe
▪️Ballkon.

045 949 015

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Mati-1