Banesë me qira
300.00 €

  • kulla verdhe, Muhaxherëve, Prishtinë
Publikuar me 11.06.2024

Ofrohet PËR ‪‎#QIRA Banesë 1+1 në objektin Kulla Verdhë në Lagjen e Muhaxherëve
55m²│ Dhome gjumi │Banjo | Kati 4-të

Në objekin "Kulla Verdhë" që është finalizuar kohë me parë në lagjen e Muhaxherëve jemi duke e ofruar për #qira këtë banesë modeste , 5 banesa në katë si dhe afërsia me Shkollat, Fukultetet, kopshtet, parkun, ambullanten dhe sheshin e bëjnë edhe me të lehtë jetesën apo punen në këtë objekt.

Banimi apo puna në këtë objekt është madheshtorë edhe për faktin se të gjitha komoditetet arrihen në këmbë, pa përdorur veturë fare si:
•Qendra qytetit
•Shkolla fillore
•Qendra e mjekësisë familjare
•Parku i qytetit
•Linjat kryesore të trafikut urban
•Fakulteti Ekonomik, Juridik, Arkitekturës etj
•Biblioteka kombëtare etj.

Çmimi 300€/muaj
Për më shumë informata:
✆ 044 69 07 69
✆ 049 690769

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Muhaxherëve