PRIMMO

Përshkrimi

PRIMMO - është kompani që fokus kryesor e ka tregtimin me prona të paluajtshme. Themeluar me qëllim që të sjellë inovacione në këtë fushë biznesi, ku korrektësia dhe serioziteti janë tiparet kryesore. PRIMMO - ofron shërbime në shit-blerje, qira-dhënie, si dhe konsulencë mbi investimet në këtë fushë. E themeluar nga një ekipe e përkushtuar dhe me përvojë, me synimin e vetëm që t’iu shërbejë klientëve në mënyrën më profesionale të mundshme. Në një afat të shkurtër kohorë PRIMMO planifikon të zgjerohet edhe me shërbime shtesë siç janë: - Vlerësimi i patundshmërive, - Investimet kapitale, si dhe - Pjesëmarrja në projekte investive. Në web-faqen tonë zyrtare dhe rrjetet sociale Facebook dhe Instagram, ju informojmë për të gjitha aktivitetet dhe ofertat.

Shpallje tjera nga PRIMMO

Shiko të gjitha nga PRIMMO