Banesë me qira
Është dhënë!

  • Banesë me qira në Lagjën Mati????, Mati-1, Prishtinë
Publikuar me 19.02.2024
Ndryshuar me 22.02.2024

▪️Në objektin Lin Projekt, Rruga:"Ndue Përlleshi", kati 2 me lift funksional, me 60m², me kushte shumë të mira banimi, është e mobiluar në tërësi, si dhe ka këtë renditje:
▪️Dhomë e ditës me kuzhinë,
▪️Dhomë gjumi,
▪️Banjo, dhe
▪️Ballkon.

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Mati-1