Trualli në shitje
70000.00 €

  • Ne fushkosov, Qendra, Prishtinë
Publikuar me 10.01.2021

Shitet Toka Me Siperfaqe 715 M2 Dimensionet Gjersia 30 Metra Gjatsia 26 Metra Mas Lagjes Belge dhe Universitetit AAB Dhe Zones te Qendrave Bizneseve te Fushkosoves me Dokumenta Ne Rregull .

Per informata tjera ne numrin

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Qendra