Banesë me qira
1.00 €

  • Banesa / ZYRE me qira tek Pallati i Drejtesise???? , Hajvali, Prishtinë
Publikuar me 24.04.2024

Banesa / ZYRE me qira tek Pallati i Drejtesise????

▪️gjendet perballe Pallatit, leshohen edhe vetmas secila banes por edhe komplet banesat per te interesuar, per arsye se jane ne te njejtin kat, si dhe keto jan ne katin e 1 poashtu te njejtat jane ne katin e 3 si dhe katin e 5 me m2 njejet ne komplet katin e njejet, ????️ Parking të jashtëm për të gjithë banorët e kompleksit, ☘️ Hapësirë të gjelbëruar, ???? Infrastrukturë moderne, ???? Ujë 24h,???? Ngrohje nën dysheme, me kushte shumë të mira banimi eshte e pa mobiluar, si dhe ka këtë renditje:

Numër (1) = 105m2 ▪️Çmimi: 450€????
▪️Dhomë e dites me kuzhine,
▪️3 dhomë te gjumit,
▪️depo,
▪️2 banjo dhe
▪️2 ballkona.

Numër (2) = 117m2 ▪️Çmimi: 500€????
▪️Dhomë e dites me kuzhine,
▪️3 dhomë te gjumit,
▪️depo,
▪️2 banjo dhe
▪️2 ballkona.

Numër (3) = 62m2 ▪️Çmimi: 300€????
▪️Dhomë e dites me kuzhine,
▪️dhomë e gjumit,
▪️depo,
▪️banjo dhe
▪️ballkon.

Numër (5) = 105m2 ▪️Çmimi: 400€????
▪️Dhomë e dites me kuzhine,
▪️2 dhomë te gjumit,
▪️depo,
▪️2 banjo dhe
▪️2 ballkona.

Numër (6) = 82m2 ▪️Çmimi: 350€????
▪️Dhomë e dites me kuzhine,
▪️2 dhomë te gjumit,
▪️depo,
▪️2 banjo dhe
▪️ballkon.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni:
tel ????
044 449 403

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Hajvali