Banesë me qira
400.00 €

  • Banesë me qira në Lagjën Mati????, Mati-1, Prishtinë
Publikuar me 16.04.2024

▪️Në Rrugën ''Ndue Përlleshi'', nënrruga ''Ismail Luma'', kati 3 me lift, me 80m², me kushte shumë të mira banimi, e mobiluar në tërësi, si dhe ka këtë renditje:
▪️Dhomë e ditës me kuzhinë,
▪️2 Dhoma gjumi,
▪️Banjo, dhe
▪️Ballkon, dhe
▪️Garazh.
Për më shumë informata mund të na kontaktoni:
tel ????
+383 44 599 989 + WhatsApp +Viber

Kontakto pronarin

Shpallje tjera në lagjen Mati-1